Palvelut

Terminaali- ja varastopalvelumme tuovat joustoa sekä kustannustehokkuutta asiakkaillemme nopeutensa ja muunnettavuutensa ansiosta. Käytät vain sen tilan ja resurssimäärän mitä kulloinkin tarvitset ja näin sesongit eivät rasita liiketoimintaasi, kun me huolehdimme siitä.

Tuotantologistiikassa toimimme saumattomana osana tuotantoa tarjoten räätälöityjä ratkaisuja ja kokonaisvaltaista projektinhallintaa tuomaan lisäarvoa liiketoimintaanne.
Lastinkäsittelyssä kykenemme käsittelemään kaikenlaiset tuotteet. Teemme mm. konttien ja/tai trailereiden purkaukset sekä lastaukset. Huolehdimme tuotteiden säilytyksestä sovitusti.
Kuljetukset hoituvat omistajiemme sekä verkostomme kautta vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, kattaen valtakunnalliset ja kansainväliset kuljetustarpeet eri muodoissaan
SFL Oy on Trafin hyväksymä valvottu edustaja jolla on laajat terminaalifasiliteetit Helsinki-Vantaa lentoaseman läheisyydessä, terminaalimme palvelee Teitä niin maantiekuljetusten kuin lentorahdin osalta.

Lentorahdissa tarjoamme Teille erityispalveluita mukaan lukien:

-Turvatarkastuksen ja SPX-statuksen myöntäminen koulutetun turvatarkastushenkilöstömme toimesta omilla ilmailumääräykset täyttävillä turvatarkastuslaitteilla

SFL Oy:n Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa sijaitsevasta huippumodernista terminaalista käsin järjestettävä vaarallisten aineiden lähetyspalvelumme auttaa Teitä kaikissa vaarallisten aineiden lähettämiseen, pakkaamiseen sekä dokumentoimiseen liittyvissä asioissa.

Kokenut pakkaushenkilöstömme on käytettävissänne tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla.

Kauttamme mm.

– point to point palvelu, järjestämme tuotteen noudon, pakkaamisen, dokumentoinnin sekä kuljetuksen vastaanottajalle ilmakuljetuksena tai muuna erikseen sovittuna kuljetusmuotona

– Vaarallisten aineiden pakkaaminen ja dokumentointi IATA:n sekä ICAO:n vaatimusten mukaisesti

– Vaarallisten aineiden pakkaaminen dokumentointi IMDG tai ADR/VAK vaatimusten mukaisesti

– Nopeat ja tehokkaat käsittelyajat

– Pakkausmateriaalit ja labelit vaarallisille aineille ja litiumakuille kätevästi noutovarastostamme

Luonteva valinta kumppaniksi on SFL

Toimimme Speditööriliiton määräysten mukaisesti lukuun ottamatta liitteen ehtoja.

Speditööriliiton yleiset määräykset (PSYM 2000 1.6.1998)

SFL South Finland Logistics Oy
2799394-6

Manttaalitie 8
01510 Vantaa